Dragi Billy (1),

ena taka lepa sobota je (že skoraj) za mano, hitra in uživantska. Zjutraj sem jo že zgodaj mahnila na tržnico. Rada mam mraz, ki reže do kosti in odkrivanje debelih dek, pod katerimi je droben motovilec. Potem je bil fitnes, ki mi je pomagal, da spravim ven praznovanja prejšnjega tedna. Mislim, da mi je kar dobro uspelo, ker rame že kar precej bolj čutim kot bi si jih želela :) .

Po najboljših čevapih v Harambaši in kratkem počitku sva šla po ta velikih nakupih futra (to je res ful annoying opravek, ampak, jebat ga, kar se mora, ni težko) in gužva je bila res strašna. Kruh mi je prodala bivša sošolka iz osnovne šole, ki me je prepoznala, kar je zame po vseh teh letih res fajn kompliment. Končno mi je uspelo dobit tud ene normalne elastike za lase. Upam, da bodo zdržale vsaj kakšen teden.

Pozno popoldne pa sem šla še na obisk k mami in fotru in pomagala zavijat darila za jutrišnji večer, ko se bomo spet vsi skupaj gnetli v naši mini kuhinji — nas pa je vsako leto več. Kar malo nostalgična sem postala. Včasih smo bili takle cajt vsi doma v dnevni, zdej smo pa že par let raztepeni naokrog in včasih pogrešam tiste večere, ko smo se do solz narežali skupaj. Naša družina je daleč naokrog znana po svojem ‘odurnem’ črnem humorju, ki ga nihče ne razume (ok, ali pa samo ne mara, ker zna it za tuj okus res (pre)daleč).

Ko sem prišla nazaj domov, je že vse dišalo. Od presenečenja sem kar obstala odprtih ust. Moj šefe namreč nič ne zna kuhat (al se pa vsaj res dobro dela), danes pa se je pogumno lotil mafinov. Tako da zdaj čakam, kaj bo. Vsak čas bo. Še ena minutka.

Potem gremo pa do Bermudskega trikotnika na enga al pa dva. Decembra je nujno, da te vsaj malo zebe na štantih.

Res so fini prazniki, dragi Billy. Se ti oglasim še kaj. Kmalu. 

Lupčka,

tvoja Sadie 

 • Share/Bookmark

4 odgovorov to “Dragi Billy (1),”

 1. vlatka komentira:

  Sadie,

  veliko užitkov ti želim.

 2. teoo komentira:

  sejdi, jst sem v četrtek orng stestiral bermudski trikotnik. mamamija:)

  btw, moj fotr ma tudi ful smisla za črn humor…. zjutraj me je vrgel s pojsle in sva cel dan kopala in betonirala. Za vsake praznike se spomni, da bi kej zidali…

 3. spet jaz komentira:

  Kdo je Billy???

 4. sadie007 komentira:

  vlatka: hvala :)
  teo: prov fajn je blo, zdej si grem pa v postlo nogce pogret …

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.