O tem, kako je John Lydon postal (skoraj) resen gospod

Včeri prižgem Discovery in ga zagledam. No, najprej samo gledam in se mi zdi znan. Vzamem v roke CD Sex Pistolsov. Matr, da je on, Johnny Rotten. V eni oddaji o morskih psih. Oblečen v neoprensko obleko z vzorcem ose dela tečaj za potapljača in zraven poka svoje tipične ksihte. Se zavzeto zanima za morske pse, pogovarja z ljudmi, ki so zarad njih ob noge itd. Gre na eno ladjo, ki ga (mislm, da so bli nekje okol Cape Towna) pelje gledat, kako se morski psi prehranjujejo z baby tjulnji.

Ful hecno. Si ga nisem znala predstavljat v taki dokumentarni oddaji. In ko mu predstavijo šefa enga velizga akvarija z great whites, mu ta doktor nevemžečesa reče ‘Rad sem poslušal vašo glasbo’. Hehehe. Tak psiho, tale Rotten, pa se nekaj trudi bit videt resen gospod. Ampak ga na vsakem koraku spominjajo, da to ne more bit.

God save the queen, ja. Na veke vekov. AMEN.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov to “O tem, kako je John Lydon postal (skoraj) resen gospod”

 1. einherjar komentira:

  Pol je bil res? Slucajno sem 2 minuti videl oddaje na odhodu od doma, pa sam pobulil.. Ime John… faca znana…
  Holly shit… Johnny Rotten has gone mainstream…

 2. Dajana komentira:

  Ja, no. Tudi on mora preživeti. Ne more kar večno biti leto 1980. Kaj pa Mick Jagger, pa Bob Dylan, pa David Bowie…pa…pa…Ali se prilagodiš ali pa nesrečno končaš, si over-dose…

 3. antrock komentira:

  rotten tv – http://www.johnlydon.com/jltv.html

 4. Antonio komentira:

  No, pa sm le zvedu kaj je ta tip. Tudi meni se je zdel znan, ampak Sex Pistolse pa nism nikol poslusu. A se ti zdi da hoce bit resn al kaj?)))))) Men je ful faca – nc se ne pretvarja, tak ko je pac je.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.