O tem, kako drage so brisače, in nekaj malega (hvalabogu) o lizanju

In sicer me matrajo packi in packe v fitnes centrih in raznih telovadnicah. Ne morem drugač rečt. Kr slabo mi rata, ko vidm, kako nekdo eno uro laufa na tekočem traku, potem pa v premočeni majci odkvihta svoje na vsaki fitnes napravi posebej. Ne da bi si dal brisačo spodaj. In pusti za sabo moker flek pod ritjo in na naslonjalu. Kaj ga stane, da si gre po teku preoblečt majco in dat spodaj eno veliko kopalno brisačo. Čist nč. Sam njemu se njegov lasten švic najbrž ne zdi nagnusen.

Da ne govorim o raznih nališpanih pičkicah, ki pridejo na trening u nulo urejene. In potem se jim topi tisti puder in jim teče po vratu. In marsikatera od teh premočenih žensk se po vadbi ne stušira. Poudarjam, marsikatera. Zadnjič sem se preoblačila zraven ene, k si je samo malo popravila (dodala) puder in si zlimane lase posušila na fen in navila na krtačo v eno tako nobel pričesko. Ker je šla potem najbrž direkt na randi. Srečnež tisti, ki jo je lizal.

Sama se sicer tudi ne tuširam tam. Ker se ne prešvicam tolk, ker stanujem blizu, ker grem vedno takoj domov in pod tuš in, ne nazadnje, ker sem včasih se, pa sem fasala en izpuščaj po stopalih, ki sem se ga pretežko znebila, da bi si še kdaj upala. Naj mi bo našteto v opravičilo. Da dam samo kapuco gor in šibam.

Ne mislim nehat hodit na fitnes, ker ga imam zelo rada. Rada imam individualno vadbo, kjer dam možgane lahko na pašo (pri aerobiki si pač ne morem zapomnit vseh tistih koreografij). Upam pa, da bo tole prebral kakšen od tistih, od katerih kaplja po celi telovadnici, in da bo prihodnjič kakšna brisača več pod ritjo. Pa mogoče tudi tisti nesrečnež, ki je prejšnji četrtek položil eno uiber upedenano bejbo. 

 • Share/Bookmark

10 odgovorov to “O tem, kako drage so brisače, in nekaj malega (hvalabogu) o lizanju”

 1. shyam komentira:

  hehe sadie. sam sem malo nazaj na kratko tudi pisal o prigodi v fitnesu. drugače pa se sam vedno stuširam, mislm da tipov ni tolk sram se tuširat v skupnih tuših. drugače pa je tako, da imamo mi v fitnesu, kamor hodim, na začetku nekakšne papirnate brisače, ki jih položiš na napravo, v primeru da ležiš ali sediš. Ne vem, meni se to zdi čudno, da tega ni v več fitnesih, ker konec koncev je švic slan in uničuje kovinske dele naprav, pa verjamem, da vam puncam ni najbolj prijetno. Mi kerlci že zdržimo:smile:.

 2. chef komentira:

  Ha! Vedno uporabljam brisačo, če ne drugega, je uporaba obvezna, ko je treba brisat za ostalimi prešiči.

  Ne stuširaš se v fitnesu?!?!? Fak, ja kaj pa oblečeš? V redu, razumem, ženska si in ženske skoraj ne švicate.
  Mislim, jaz imam popolnoma prešvicane gate in štumfe, pod pazduho se kar limam in si ne znam predstavljat, da bi se nazaj oblekel in šel tak domov.
  Obvezno tuširanje na fitnesu!
  Izpuščaji? Mam tako debelo in trdo kožno na tacah, da ni variante, da kaj fašem, haha. Praktiš.

 3. sadie007 komentira:

  šefe: hvala za detajle :D

 4. chef komentira:

  Haha, od nekdaj mi je bila všeč naturalistična književnost :D

 5. sadie007 komentira:

  nauš verjel, ampak jst sem diplomirala iz naturalizma … :)

 6. herr doktor komentira:

  jst pa delam seminarsko iz nudizma.
  pa rabm material za opazovanje. kakšen dobrovoljc?

 7. sadie007 komentira:

  ej, dohtar, povej rajš kej več o bacilih na fitnes klopcah … :D

 8. herr doktor komentira:

  eh, tle ni kej za govort. če si pujs, si pujs. ne gre samo za podlaganje brisačk, gre za splošno kulturo. meni osebno je že to odvratno da si nekateri ne umivajo rok po uporabi toalete, da niti ne začnem govoriti o sami uporabi le-te…

  bacili so pa bacili in ti so povsod, ne samo na fitnes mašinah, če že tko gledaš na to stvar. temu se težko izogneš. če ne drugače, že pri samem vstopu s prijemom za kljuko…
  je pa res da ste individualci precej bolj občutljivi na švic drugih kot pa t.i. “teamski” športniki oziroma rekreativci. sam sem tako najbrž “zaužil” kvatrljon megaljonov bacilov med samo enim treningom, da ne govorim o tekmi ko gre vse na kontakt. govorim o košarki.

  torej, za moje pojme so bacili v tvoji zgodbi drugotnega pomena. gre bolj za obzirnost do drugih…

 9. chef komentira:

  Zanimivo, kako se mi prešvicani ljudje sicer gabijo…

  …po kolesarskih dirkah, ko smo bili vsi prešvicani kot norci, dobesedno mokri, smo se pa objemali, kot da ni nič…
  …da ne govorim o kakšnem drugem športu, ampak OK, tisto je vsaj z nasprotnim spolom.

 10. teoo komentira:

  jst brisačko že zaradi sebe položim na mašino. Gnusi se mi ležat na potu od koga drugega. Pa tudi ročke sem že brisal, ker so ble vse mastne. yuck.
  Tuširam se pa tudi jaz doma… sej se ne spotim dosti. Po basketu pa paše tuš v telovadnici.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.