Predpotovalna mrzlica

D-day. Danes ob treh zjutraj odpotujemo. Najprej do Munchna, potem letimo v London, od tam pa v LA. Pot bo precej naporna, zato sem že zdej blazno nervozna in mam cmok v želodcu in se sploh ne morem usest – ker vem, da bom kmalu še preveč sedela. Že zdej se bojim unih neudobnih zicov na avionu (kako je šele fantom, k majo res dolge noge), vsakič znova se sprašujem – pa zakaj, zaboga, ne fuknejo dveh vrst zicov ven, pa nardijo ene 15 cm več placa za kolena. Nima veze. Keš je keš. (and I am a material girl)

Tkole poteka likanje zadnje šefetove majice:

Tekom popoldneva pa se zavzeto pripravljam na nošenje štumfov na sandale, kar je v USI menda zelo modno (jst sem pa fashion queen, ane :D ):

Šefe, a so seksi? :D  

Zdej naju čaka še pakiranje, ki mi gre ful na živce. Vedno mam filing, da sem ful stvari pozabila in šele, ko končno sedim na avionu, ko mi že rata ravno, se sprostim. Pa v bistvu še nikol nisem ničesar pozabila.

Pa ful me zanima, kakšen avto so nam ‘izbrali’. Ker mi smo rezervirali Dodga Chargerja (ziher nau tak lepotec kot je na sliki), nazaj pa dobili potrditev rezervacije za Dodge Charger or SIMILAR. Me prov zanima ta similar, ja. Zveni že sumljivo. :D

Tko da se zdej za 14 dni poslavljam. Ostanite v cvetju, ko se vrnem, vas nagradim s kakšnim mini bizarnim potopisom. Pa ne pozabite, ko boste v torek v službi, do vratu zakopani v delu, bo tetka Sejdi gemblala v Vegasu :D .

O, mater, kolk sem žleht… Ne bit hudi, sej ne bom več.

Ventikuatromila bači!

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Predpotovalna mrzlica”

 1. ninamalina komentira:

  aaa fouš sem ti!!!!
  razen za te zokne in sandale. fuj to!

 2. sadie007 komentira:

  :D moj se mi že cel dan reži … je reku, da bom mogla doma ostat, če bom take afne guncala :(

 3. Fetalij W. Tyschew komentira:

  sandali in štumfi fuj, res :D ampak če američani tko pravjo, bi bilo nevarno ne nosit tega. sploh v getu. :D

  uživaj, srečno pot pa te stvari…

 4. chef komentira:

  Haaaahaaaaaahaaaaaa! Štumfi so ful seksi (čeprav je to prva stvar, ki jo pri seksu dol vržem, ker mi je ostudno… da si cel nag, samo štumfi gor…), ampak s temile šlapami…

  Ja, v ZDA je pa zihr, no, ne moderno, je pa res, da so lahko samo Američani (in Švabi in Angleži) tako sfaljeni, da to mirno nosijo, hoho.

  Srečno pot, čim manj trdih nog, sprehajaj se po avionu, pa prej kakšen aspirin vzemi, da kri razredči ;)

  P.S.: jeba bo, ko prideš nazaj, šele pot proti vzhodu te resnično zjebe!

 5. Jazzy komentira:

  srečno pot mačka, polupčkej šefeta od mene, vse poslikejta, da bomo vidli ;) prinesta kak fensi suvenirček ;)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.