Nepričakovano na kvadrat

Nepričakovano se mi je v četrtek zvečer v velikem slogu povrnil tek. Nonstop sem lačna in vse bi pojedla. VSE. Pa naj začnem na začetku.

Sicer je res, da sem zadnje cajte bolj leteča (v praznem stanovanju pač ni luštno biti sam – no, ne vedno), ampak to te resno izčrpa in človek kuri in če kuri, rabi gorivo. Zato si ploskam spet in spet, ko z nasmehom ugotavljam, da spet jem. Solidno.

Torej, četrtek. In večer. Ko je prijazni in zabavni obisk zapustil moje ‘Bondovsko gnezdece’, sem najprej (v parih minutah) zmazala trikotne tunine sendviče s pumpe. Potem se šla k sestrični na obisk. Slednja je (hvalabogu) glih slučajno večerjala in drugič sem večerjala še sama. Lovely. 

Potem petek. Pohana kura pri mami. In potem sem šla zvečer ven z lubico Popko (ki je resno nameravala it jest, pa sem tisti hip zahinavila) in ko sem prišla domov, nisem več zdržala. Vse (saj trenutno je vsega bolj malo) sem zložila iz hladilnika, olive, sir, paradižnik, lososove šnitke. OMG, kera futer perverzija. Zaspala sem (vsaj z enga vidika) prijetno potešena.

Sobotno jutro je bilo še prijetno hladno in je vabilo na tržnico. Sicer nisem kdovekolk nabavljala, ampak sem pa najdla ta najbolj nežen radič primotajo in je šel z mano. Sledila je pica za kosilo, po kateri sem (fotr je kr debelo gledal in se zadovoljno muzal in mi dotakal janževca in me trepljal po rami)  z lahkoto zmazala še čokoladno palačinko (pa btw, čoklade sploh ne jem). Večerjala sem spet lososa, olive, zraven pa odličen kos odurno smrdljivega sira (ene vrste parmezan), ki sta mi ga s Kalabrije prinesla brat in njegova ženka. Potem sem krenila ven.

Ko sem se vrnila, je sledil drugi ‘nepričakovano’. Bil je telefonski klic in je bil težko pričakovan. Bil je en lep spič. Lohk bi rekla, da je bil trenutek, ko je bila tista skala, ki me vsak dan večkrat podre in zbije na tla, tisti hip dvignjena in da sem lahko stala. Pa ne bom nič rekla. Ker tisto tuki notr (se držim z dlanjo za levo joško)  več pove kt tisoč besed. In tudi boli bolj kot katerakoli beseda. Po tem nisem več jedla.

Do jutra. Nedeljsko jutro je prineslo oblake in hudo lakoto že ob šestih zjutraj. In potem še en zajtrk ob pol desetih. Tako da upam, da bom sedaj zdržala do kosila. Fotr me je namreč povabil na govejo župo, telečjo pečenko, tenstan krompir. In tud sladico bom. Že zdele vem.

Zvečer pa … Če bi komu zapasal mal radiča s popečeno panceto in parmezanom, ane …  :cool:

Sej ne vem, zakaj vse to razlagam. Hotla sem samo na hitr povedat, da spet jem, da ne boste več skrbeli.

 • Share/Bookmark

13 odgovorov to “Nepričakovano na kvadrat”

 1. lea23 komentira:

  vesela bot d lah tko brez skrbi ješ če le moreš, k eni mormo namreč bl pazt…

 2. šuši komentira:

  wuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…ko pridem v lj pa lahko skup jema :D jaz pridno vadim doma :D

  Pridna punca ;)

 3. Fetalij W. Tyschew komentira:

  sam ne zdej pretiravat s futrom :D je pa lepo, da se ti je odprl… zdej se “či” lažje pretaka po tvojem stanovanju zgleda :mrgreen:

 4. Fetalij W. Tyschew komentira:

  p.s. – “bondovsko gnezdece” … ja če bi blo tole nekje na obali (na samotnem otoku, če bi bil bolj natančen :mrgreen: ), bi blo kot v tistem bondovem filmu “man with the golden gun” :D (no ja, četrtina tistega, ampak vseen… fakin hudo)

 5. chef komentira:

  Bravo! Ne se zdaj zredit na 150 kil! Me not like.

 6. irena komentira:

  bemti, zdej sem še jst lačna ratala :(

 7. Jazzy komentira:

  no to je že nekaj ;) ti kr papcaj, itak boš pokurla.tko da ni straha da boš mela 150kg ;)

 8. sadie007 komentira:

  ej … če me pa zarad tega naute več maral, k bom imela mal večjo rit, pol se pa kr jebite vsi skupi :D … hehe …

 9. Jazzy komentira:

  ti jo kr mej.. jest te bom z veseljem plosknila :)

 10. Jazzy komentira:

  a da se jebemo VSI SKUPAJ, ti perverznica spet ti orgije po glavi hodijo :)

 11. Fetalij W. Tyschew komentira:

  jst nimam nč proti mal večjim ritim… bolje da ljulja nego da žulja :mrgreen: :D

 12. sadie007 komentira:

  :( ma zaenkrat še nisem šla niti kilco gor … go sadie, go!

 13. irena komentira:

  sejdi, jst bi te mela rada tud s 100 kilami, s 40 pa ne garantiram. :)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.