Obleke z zgodbami ali Zakaj Sadie, lisička, nujno rabi veliko garderobno omaro, kljub temu da ne mara šopinga

No, če nisem s telim naslovom nardila hude konkurence Tičevu, naj bom takoj banana! 

Se mi zdi, da so oblačila, ki se jih ne da stran. Ki ti prirastejo k srcu, ki majo dejansko eno zgodbo s sabo, ki so nesmrtna. Kot na primer moje lila Sex Pistols kavbojke, ki jih že petnajst let ne nosim več, imam jih pa še vedno, pa ‘Who’s the daddy majca’, ki podira rekorde (število preživetih potovanj in ponudb raznoraznih daddy wannabejev) al pa tale moja lederca spodaj. (se opravičujem za bleščanje, na hodniku mava ene hude neonske luči :( )

V tej lederci mi ne rata nikamor pridet, ne da ne bi vsaj enkrat slišala vprašanja, kje mam motor. Ljudje, jst nimam motorja.

Danes pa sem za darilo dobila en tak seksi plašček v barvi lisice, z umetnim krznom okol vratu (no, to bomo uredili, ane). Seksi je, ker je mičken oldfashioned kroja (taka sem tud jst cela), ker ma debele šive in pas, ki te preščipne kot oso. :cool:

Skratka – ja, nov plašček mam. In zdej komi čakam, da pridejo z njim nove zgodbe. In če bodo ta prave in heartbreaking in breathtaking, pol lohk ostane za zmeri.

 • Share/Bookmark

15 odgovorov to “Obleke z zgodbami ali Zakaj Sadie, lisička, nujno rabi veliko garderobno omaro, kljub temu da ne mara šopinga”

 1. [...] SLAM ONLINE | wrote an interesting post today!.Here’s a quick excerptObleke z zgodbami ali Zakaj Sadie, lisička, nujno rabi veliko garderobno omaro, kljub temu da ne mara šopinga 20. november 2007 , avtor sadie007 No, če nisem s telim naslovom nardila hude konkurence Tičevu, naj bom takoj banana!  Se mi zdi, da so oblačila, ki se jih ne da stran. Ki ti prirastejo k srcu, ki majo dejansko eno zgodbo s sabo, ki so nesmrtna. Kot na primer moje lila Sex Pistols kavbojke, ki jih že petnajst let ne nosim več, imam jih pa še vedno, pa ‘Who’s the daddy majca’, ki podi [...]

 2. irena komentira:

  they like you :D

  ampak res … kje maš motor? :oops:

 3. pet-in-g-seks komentira:

  važička!

 4. sadie007 komentira:

  irenca: pleharca!
  seks: :oops:

 5. irena komentira:

  peting je rekel, da sem tekstil pička :D

 6. pet-in-g-seks komentira:

  ampak poudarek je bil vseeno na pička!

 7. chef komentira:

  U, marička, men je pa obešalnik všeč! Imam pa rad old fashioned cune!

 8. mustang komentira:

  Obe jaknce sta nice! Sploh ta druga. Una motoristična je preveč nova…. Dej si vsaj kakga Solexa al pa Tomosa kup če ti najedajo s temi motorji, da ga kao morš met zarad jakne….

  PS: Odkod ti nick Sadie??

 9. sadie007 komentira:

  šefe: ja, kul obešalnik je :)
  mustang: hvala :) hahaha, ja, enga pink Solexa bi pa res lohk mela …

 10. senorita komentira:

  Plašč je hud, za jakno bi pa tud jst rekla: kje maš pa motor ;) hehe

 11. ninamalina komentira:

  men je hudo všeč ta ‘coats’ obešalnik. pa lederca pa plašček tud.

 12. cyco komentira:

  jebi sam mal pomahu…
  pa eno čez rit doniral…

 13. Fetalij W. Tyschew komentira:

  :D sam res… kje maš motor :mrgreen:

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.