Moj printer je lahko tudi disko

Prejšnji ponedeljek sem v službi dobila nov printer. Pa ga niti nisem hotela, ker je ta star, črnobel, še prov fajn delal in glih dobr sem se navadila nanjga. Majhen je bil in hiter. In kot nalašč zame, k nisem kdo ve kolk računalniški tip. No, pa so mi vseeno vsilili novega. Velik je in ves bleščeč in ima en kup utripajočih lučk (zdej vidm, da to ni dobro; če utripajo, pol je neki narobe) in en mini displej, kjer ti vedno kaj piše. Skratka, dečko se je spravil pod mojo mizo in na mojo mizo in za mojo mizo za dve uri. In printer je bil montiran, sproban (na 4-ih papirjih) in je šel. In, kot vedno, ko take vrste ljudje grejo (ma še z avtom ni izginil za vogalom), je vse crknilo. ’Document failed printing’. Mhm, pa smo spet tam.

Potem je ta revež hodil k meni še cel teden (ok, vsak drug dan) in je grdo preklinjal (ti prasica od printerja!) in jst cel teden nisem ničesar mogla sprintat. In sem čakala. Da lučke nehajo utripat in da se bo razkurjeni dečko (do)končno že lahko splazil izpod moje mize. No, včeraj je bil očitno dan D. In do prejle sem sprintala 10 listov. Uspešno. Potem je vmes dvakrat printer spet štrajkal in sem ga na novo prižgala, zdej pa spet dela. Trenutno je vse mirno in lučke ne utripajo. In printer je v ’sleep mode’. Jst pa mirna.

To pa še ni vse. Ko sem zjutraj prižgala računalnik, se mi je odprlo eno okence – da je potrebno posodobiti Explorer. Pa, ker se ponavadi takih okenc vedno rajši izognem in kliknem ‘later’ al pa ‘X’, ker se drugač vedno zaplezam, sem rekla – no, pa dejmo, ane, če mamo že nov printer. Pa naj bo vse novo in nobel. Mhm. In se je Explorer začel posodabljat. Sem kliknila ‘I accept’, pa nekajkrat OK, pa Next in Finish. In zdej mam nov Explorer. In so izginili vsi Favorites in ko hočem pregledat mejl, se mi odpre okence ‘There’s a problem with this website’s security certificate’. WTF?? In potem lahko izberem al: Click here to close this webpage (in sem spet na začetku) al pa Continue to this website (not recommended) – in pogumno kliknem in lahko berem mejle. Skratka, nej se grejo srat vsi skupej. Nočem spet unga tipčka tuki, ki potem sedi na mizi in za mizo in leži na hrbtu pod mizo in mi ne zna pomagat.

Hočem, da je vse tko kot prej in da je mir in nej neha že vse utripat. Sej vendar nismo v disku, porkamadona!

 • Share/Bookmark

12 odgovorov to “Moj printer je lahko tudi disko”

 1. senorita komentira:

  Hehehe, z zadnjima dvema stavkoma si me tako nasmejala :lol: sicer pa imamo tudi pri nas v pisarni enega takega, ki printa, ko se mu zljubi. Seveda si odločno vzame dopust, ko ga najbolj nujno rabiš ;)

 2. sadie007 komentira:

  sam jst sem resno ful huda

 3. irena komentira:

  a zamenjava računalnika? :oops: moj vsake toliko časa mrkne in se resetira, bi raj imela disko :)

 4. seamus komentira:

  sj tile informatiki so sami nesposobneži :twisted:
  na račun njihove nesposobnosti pol drugi toliko bolje živimo 8)

 5. senorita komentira:

  @sadie: ooo, vem, vem, poznam to jezo, jst ga včasih kr mal ‘zbrcam’ pa oživi, samo na žalost ne vedno.

 6. sadie007 komentira:

  javljam, da se zadve izboljšujejo … in da so Favourites nazaj – hvala, Oti :)

 7. Fetalij W. Tyschew komentira:

  :lol:

  uporabljaj firefox :mrgreen: s printerji se pa tud jst neki ne razumem…

 8. b0mb4d1l komentira:

  Frajer sigurno vedno znova v meniju izbere skrivno opcijo opcijo “owner is hot – fail again later”.

 9. ninamalina komentira:

  se strinjam z b0mb4d1l-om :D

 10. chef komentira:

  Ni hujšega kot računalničar in da hauz.

 11. cyco komentira:

  sejdi, pa sej me lahko kdaj pokličeš da ti pridem kej popravt.
  Pol pa pozvoni, pa jest na vratih, z odpetima zgornjima gumboma na srajci:”Hi! My name is Jörg. I’m here to fix your tubes!” (beri z avstrijskim naglasom)
  Pa ne bom nč jezen, če boš kej sama pokvarla…

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.