Razgled

Ni ga lepšga kot je polna luna (in prazna cesta), ko grem zjutraj po čokolinotu še v temi na cigaret, in ni ga lepšega kot je s soncem obsijani in rajcajoči Krvavec, ko v službi pogledam skozi okno.

Včeraj in danes sem dobila oboje. Kakšen power začetek dneva.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Razgled”

 1. irena komentira:

  ne verjamem :oops: ni ga bolj groznega trenutka v dnevu, kot so jutra, ko sonce še ni vzšlo, ampak tema ni več čisto prava, ptiči se hočejo pa razpočiti od samega dretja …

 2. irena komentira:

  aja, je pa res, da je pomembno iz katere perspektive gledaš jutro … take, da si šele zaključil večer ali take, da začenjaš dan. :)

 3. sadie007 komentira:

  :shock: irenca!!! najlepša so jutra, ki se še začela niso … in zato ful obljubljajo in maš še ful časa … za vse :) … sicer mam pa vsa jutra rada … taka, ki zaključujejo noč, in tista, ki prinašajo dan, prava suckerca na jutra sem … Ptičev pa jst tud ne maram …

 4. irena komentira:

  sem se lih spomnila – nekje v bližini ima nekdo nekega zmešanega petelina, ki začne ob 1h zjutri že tuliti. zadavila ga bom! :)

 5. chef komentira:

  Danes sem pa tudi jaz že v temi pičil ven. Lepo jutro so mi pokvarili ćapci, ki so na avtobusu prek telefona šopali cigumigu. Bjutiful. Moram o tem fenomenu kaj napisat.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.