Kje so tiste stezice …

Malo mi je nerodno, ampak saj že vsi veste, da sem blazno nostalgičen človek, tko da za skrivanje slednjega je že malce pozno. 

Med drugim se rada spominjam cajtov, ko smo z brati in prjatli zbirali sličice (mislm, da so bli Smrkci in Tarzan), jih potrpežljivo lepili v albume in si jih izmenjavali. Tudi ‘tapkali’ smo. Saj res, se še kdo spomni ‘tapkanja’? Ko si z dlanmi skušal obrnit sličico. In če si bil boljši od nasprotnika, si lahko vzel še njegovo.

Pri nas je fotr nabavljal pakete slikc na pumpi in ko je prišel iz službe, smo ga že vsi čakali na vratih. In potem je bilo kosilo. In če smo vse do konca pojedli, potem je šel s pomembnim izrazom na obrazu do zjebane rjave usnjene aktovke in iz nje pomenljivo potegnil tri zavojčke, za vsakega enega. Matr, v tistih cajtih sem kosilo res pojedla do konca, tud zelenjavno juho.

Prejšnji teden sem v časopisu kot prilogo dobila album EP 2008. Srček mi je začel nabijat in rekla sem si, prmejduš, da na ta nivo se pa res ne bom spuščala. Whatever. Prvih 10 paketov (v vsakem je 5 slikc) mi je prinesel šefe. In se je začelo. S to razliko, da mi tokrat ni treba vsega pojest za kosilo, pa jih vseen dobim. :cool:

Mam pa en problem, ane. Zaenkrat sta se mi dve sličici ponovili (najbrž se jih bo sčasoma še več) in me zanima, če jih še kdo zbira in če bi po potrebi menjal z mano.  

Lahko tudi tapkava. :cool:

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Kje so tiste stezice …”

 1. šuši komentira:

  eeeeeeeee, kolegica je mahnjena na fuzbal. Ko jo vidim ji takoj omenim ta pomemben podatek :D

  če bosta tapkali, pa se vedve zmenita. Aja, mogoče pa bi moj nečak :D

 2. Patriš komentira:

  V Lepi žogi na Celovški jih lahk zamnejaš :D
  Boš presenečena, koliko “odraslih” moških pride tja z albumi.

 3. sadie007 komentira:

  šuška: dej, ja, hvala :D

  žverca: v Lepi žogi :lol:

 4. black komentira:

  Tapkat nočem, mam premajhne lopate na rokah, menjam pa št.45 ali št.79 za št.69, tud, če ni od fuzbala. Lahko so tud Winx ali Power Rangersi. Sam, da je številka obratno,leži, vstani, padajoča. Ni hudič, da mi enkrat rata cel album nafilat in bom končno in forever v dar dobil priročno kapco, šal ali zastavco.

 5. Jazzy komentira:

  jaz sem tudi razmišljala da bi zbirala… :P ja nč pol si bova pa ob viknedih menjavale :D

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.