Hiteti počasi

Tale teden se bo vlekel, že zdele vidim, no, v bistvu sem včeraj pozno zvečer, ko sem se menila za eno lekturo in sem obljubila do petka, ker sem mislila, da je že sreda. Pa je bil šele … amm, ponedeljek. Tko da … bo fertik jutri. :cool:

Si domišljam, da se me na prstih še vedno drži vonj po nedeljskih škampih z razgledom na piranske skale, si domišljam, da odhajam spat dišeča po vetru in soli. V resnici me je pa medtem že dvakrat napral aprilski dež. Pa se ne jezim, naj kar pere, v soboto pokošena travca je divje zazelenela, ptički so žgoleč posrali balkonsko ograjo, na katero sem privezala pisane trakce, in že par dni ni treba več kurit, pa je v stanovanju 23 stopinj.

In če se bo tale počasni teden nadaljeval in vlekel, kar naj se. Bom imela vsaj čas v miru pregledat papirje in jih potrdit, preden grejo v tisk. In potem, če bo teden še kar trajal in trajal, mi bo ostalo še nekaj časa, da si odpočijem pred fenomenalnim vikendom, ki prihaja in ki ga bom po vsej verjetnosti v luštni družbici preživela v Brdih, nekje med pršutom in vinčkom in, kar imam najraje, med tujimi rjuhami.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Hiteti počasi”

 1. šuši komentira:

  ko maš že tolk časa, lahko še namesto mene napiše kritike in seminarsko ;)

 2. chef komentira:

  Fino je, če imaš pred tiskom preveč časa :) Jaz si želim, da bi bil danes prejšnji ponedeljek :)

 3. sadie007 komentira:

  šuška: u wish :P

  šefe: pred tiskom ne more bit preveč časa … sploh ne, če je treba spesnit še uvodnik :(

 4. sigi komentira:

  Torej te ze roki lovijo? MOgoc bo pa naslednji teden boljsi…ali pa teden po tem…al pa drugo leto…hehe

 5. troBENTica komentira:

  Tuje rjuhe…ah. Jest tut, jest tut :lol:

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.