Mi še ne gremo dam …

Jao, kakšen vikend spet. Sem že mislila, da nimam več kondicije in da bom samo še ležala :D .

V petek sva bila na enem žuru in je bilo kar fajn, sem srečala Đ. in sva bili pametni za umret. Do enih zjutraj sva debatirali in res jo je bilo lepo videt, ona se nič ne spreminja, vedno je ista in vedno je, kot da ne bi bilo nikoli nobene pavze. Kot da bi še vedno skakali gumitvist pred našo garažo back then.

V soboto sva šla na fitnes, potem na kosilo, zgodaj popoldne pa sva se počasi odpravila proti vinskim gričem Goriških Brd. Najprej smo imeli dogovorjeno degustacijo v Vipavi. Sire obožujem. Vinček pa tud. Ja. Probali smo šest različnih sort in, če priznam, je bila vsaka boljša. :cool:

Potem smo krenili proti Medani. Dnevi vina in poezije. V soboto samo Dnevi vina. In je oštirka nosila za jest in za pit do polnoči in še čez. Same božanske stvari, ki jih kar ni bilo konec, nujno je bilo treba sprobat vse in prijetno me je pomirjal občutek, da me po stopnicah gor čaka postelja in da ne bo treba nikamor z avtom. In ko sva že ležala med tujimi rjuhami in je šefe že spal in so pod oknom prepevali ‘mi še ne gremo dam …’, ko se je res že delal dan, sem si šla z roko čez trebušček, sem naredila par krogov, ja, res smo odlično jedli.

Prebudili smo se v fenomenalno jutro, ki je napovedovalo še en lep dan, ki je moral vsak čas priti. Kaj češ lepšega za nafilat baterije kot spit eno najboljših kav na terasi na vrhu Medane z razgledom na Brda. Jst ne rabim nič lepšega. In ko smo se po zajtrku čez Italijo vozili proti morju, se še kar nisem mogla nagledat lepote te pokrajine, kjer sem bila (žal) prvič, pa upam, da ne zadnjič.

In ko sva zvečer prišla domov, prijetno utrujena in opečena od sonca in se sesula na kavč, so me mimogrede še malo zjebali hormončki in sem še eno urco odcvilila in potem je bilo spet vse ok in sem pomirjena zaspala, s tvojo roko na ritki.

Ja.     

 • Share/Bookmark

9 odgovorov to “Mi še ne gremo dam …”

 1. irena komentira:

  packa, jst bi ti vino in kofe prepovedala, ja :cool:

 2. sadie007 komentira:

  dej irenca, ne bod no tko stroga … mičken se morm pocrkljat, drugač sem pa sitna, ane :cool:

 3. irena komentira:

  ti pa sitna? oksimoron :D

 4. šuši komentira:

  bemo mast…to pa je nekaj! Mislim, da bom spet dala oglas, da iščem enega, ki bi me tak okrog vozil. In bi lahk zaspala z njegovo roko na rit(k)i :D

 5. sadie007 komentira:

  jebela, šuška, a veš, kako smo jedli, sveta nebesa! :*

 6. webmaher komentira:

  jebela cesta, jaz se javim šuška, če pa bencina zmanjka bova pa porivala :-) :-) :-)

 7. šuši komentira:

  joj, hrana, hrana…letos ni moderna :D

  webmaher… a bi res??? ;) :)

 8. MihaHa komentira:

  Mljask. :*

 9. neprebujeni komentira:

  Ej,Sadie,Brici smo najboljši ljudje.:)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.