Mir in tišina (in v ozadju nekje fuzbal)

Včerajšnji večer mi je dal mislit, me je zjebal do konca, v veselje mi je bila edino zmaga Nemcev, ki so prikazali res odlično igro, pa k vem za eno (matr, kva bi zdele napisala ‘pičko’), ki je včeraj med navijanjem skakala do stropa. To sicer ne bo blog o fuzbalu in Portugalci so mi drugač čist kul. Itak sem pa za Nizozemce, pa res nima veze, ker res ne bom o tem, ane. Ne bom. Ne.

Šle smo z babami v našo oštarijco na robu mesta, za mizo sredi zelene trave smo držale za roko B., ki je z modrico pod očesom in razbito ustnico sedela in je vrelo iz nje in bes in vsa druga čustva in ljubezen, ki je bila in ki je prinesla tudi slabo, je govorila o tem, kako ni bilo prvič, s stisnjenimi ustnicami je sedela tam in se je tresla. Vse smo z njo, tako kot smo bile v dobrem, smo tudi v slabem, in močno upamo, da bo zdržala. Mislm, da razlog je zadost velik. Ko je razlog zadost velik, ti ne bi smelo bit težko pustit in it. Zapustit. Kogarkoli.

Prijazni in uvidevni natakarji so nosili solate in pirčke in vode in so bili popolnoma neslišni in nevidni, me pa glasne in jezne, smo srebale ledene mehurčke in slane solze, smo lizale rane, medtem ko smo jedle melancane in radič in redkvice.

Nikoli ne bi smelo bit tako. Pa vendar je. In takrat je dobro imet prijatelje, tiste, taprave. Ki ne obsojajo brezveze in vsevprek. In takrat paše ledeni piš vetra čez rame, da ohladi vse, kar je rdečega od besa, bolečine, strasti, neba. Ja, ne bi smelo bit tako, pa vendar je.

Nikoli ne reci nikoli. Tokrat pa le daj.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Mir in tišina (in v ozadju nekje fuzbal)”

 1. chef komentira:

  Eh, naj gr eu kurac :evil:

 2. šuši komentira:

  jah, taki večeri so najboljše zdravilo…

 3. teoo komentira:

  ti sam pokaži s prstom, po novem mam vedno kij za bejzbol s sabo v avtu…

 4. troBENTica komentira:

  Miss Bond…ja :smile: Sem kričala od veselja. Ti pa…zdaj je čas, da povlečeš sonce čim bližje sebi in ves težek shit daš daleč daleč. Je boljše za tvoj srček. Ker si te hočem predstavljati, kako se režiš, jaz pa uživam v tistem tvojem do ušes. Bom navijala tudi za tvoje oranžne…

 5. sadie007 komentira:

  šefe: mende te ni fuzbal tko razburil? :shock:

  šuška: jup … velike doze takih večerov ;)

  teo: :lol:

  trobentica: sej vem, hvala … te pa zadane direkt v srce, sej veš … komi čakam, da te spet kej vidm in ja – dej mal tud za oranžne skakat .cool:

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.