Zbičane zgodbe

Bič z Rodosa naredi dolge in tanke rane na hrbet. Ki jih je potrebno šivat. Strgano kožo se z lila nitjo potegne nazaj skupaj v ravno, ampak hrapavo črto. In te črte dajo črke. Ki se jih lahko poveže v besede. In besede v stavke. In tako nastajajo zgodbe. Ki ne dajo spati. Dajo pa zato brati.

Nazaj s počitnic sem prišla z ogromnim trebuhom. Ne sam od piva in girosa in XL spare ribs. Od vsega. Zato bom ljubezensko pismo napisala jutri. Ker težko sedim za mojim laptopom, ki je na tleh (ker mora bit vštekan, ker je baterija lani crknila), na temlem računalniku po gmail ne dela. Zato ti bom odpisala jutri, že navse zgodaj, bom prišla še malo prej v službo. Bom prišla ful prej. Pa še vedno ne pred tabo. Ki vstajaš ob pol petih. In se kradeš v moje sanje. Se mešaš vanje. Z žličko.

Rodos je bil lep. In so bili trenutki, ki jih ne bom pozabila celo življenje. Kot tist sončni zahod, pričakan do pasu v morju. Kot največji kos rebrc ever, od katerih ni nič ostalo. In se je najprej nasmihal natakar, ko jih je postavil predme, potem pa še jst, ko sem ostanke bbq omakce popivnala s kruhom. Fant je bil pretresen (no, al pa očaran, ane). Kot je bilo nekaj, kar si rekel. Kot je bilo drevo – dinozaver. In tista gospa v trgovini, ki me je pogledala v trebuh in rekla – it’s a boy.

Zdej sem doma, stuširana, namazana z oljem in zavita v pink kopalni plašč. In drsim. Iz plašča v sanje. Ki bodo, to že vem, spet bolne. V njih bom spet jedla mucice, navadne domače. V njih bom spet do pasu v krvi, ne v hladnem večernem morju. Moje sanje niso za vsakogar. So samo za tiste z dobrimi želodci. In take rabim okrog sebe. Kaj čem delat s pusiji. V Grčiji sem kupila prima bič. Tak starodaven. Črn, usnjen, z rdečim cofkom na koncu. Ko usekaš z njim, zažvižga. In to ni zvok za pusije. To je žvižg za tiste z domišljijo. Igraj se z mano. Rolling Stone.

Pridi, bova delala nemir. Pridi, bova kalila nočni mir.    

 • Share/Bookmark

6 odgovorov to “Zbičane zgodbe”

 1. irena komentira:

  jst bi ti kar dvojčka privoščila :P

 2. Jazzy komentira:

  bejbi zdej pa še kak vikend k meni ;) cmokec

 3. sadie007 komentira:

  irenca: :shock: have mercy, no!

  đezi: a seveda … tudi v tvoje konce naju še zanese ;)

 4. coldhardbitch komentira:

  Ljubezensko pismo ni prispelo :(

 5. trip komentira:

  Hei Sadie Bond. Ena nevmesna; http://www.youtube.com/watch?v=DBWN3mTdEZo ? No?

 6. cyco komentira:

  o lejo… Grema na peer, da mi poveš vse o svojih sanjah.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.