Polnočno migetanje, ki krade sanje

Včeraj smo se spet malo dobile z babami. Sicer je malo manjkalo, pa bi namesto k Z. ‘domov’ v Podpeč prišla k Z. domov na Kodeljevo, pa vseeno – na koncu sem razumela namig, da bomo pekle pri njej doma – pri starših na vrtu, ker je več placa. In tudi smo, v družbi ekstremno bolnega mačka (ne vem, če sem si uspela dovolj nažajfat roke) in roja komarjev smo se v mini krilcih in razgaljenih hrbtov drenjale na leseni klopci in z rokami, umazanimi od mastnih dobrot, krilile po zraku. J. tokrat ni bilo, ker se potepa po Mehiki, ostale pa smo v glavnem vse že z dopustov in zlate. Mila noč je bila sredi velikega travnika in razgled se je nehal šele na črni črti nekje daleč, kjer se je stisnila z zelenim travnikom v eno in tako postala malo manj črna.

Ko sem prišla domov, me je prijeten večerni hlad praznega stanovanja brez pregovarjanja prepričal, da komot še nekaj zlikam in tudi sem. Vse. Skoraj v temi in v tišini. Potem sem smuknila pod tuš in se sfukana sesula v postlo, z nasmehom na ustih in z okusom po tuni v njih. In z vonjem po mandljih na sebi.

If I said you had a beautiful body
Would you hold it against me
If I swore you were an angel,
Would you treat me like the devil tonight

Niti ne vem, kdaj si prišel, me je pa malo zdramila tvoja roka, ki je trkala pod popkom in zbudila malo in migetajočo žabo, ki je zbudila mene, ki sem mogla it lulat. In potem še štirikrat. In tako je minila noč in dobrodošli jutranji hlad je že ob šestih spet začaral dan. Pojma nimam, kaj bi se dalo še narest, da bi vse to čimdlje trajalo. Te poletni dnevi, v školjko ujeti. Te goli hrbti, na krilca pripeti.

Ahhh … Dons sem tko neki soft razpoložena, da bom pri tej priči rajši nehala, ker drugač se bom raznežila do te mere, da mi bo žal. Vam pa tud. :lol:

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Polnočno migetanje, ki krade sanje”

 1. troBENTica komentira:

  Če ne bi bila uničena od včeraj, v službi in napol slepa, bi te kr zdele objela. Ti matr, da res! :wink:

 2. lordwales komentira:

  Ni znanstveno ugotovljeno, če se babe dobijo, da bo potem dež?

 3. irena komentira:

  meni ne bi bilo nič žal.

  čeprav moram priznat, da odkar si omenila roj komarjev, sem manj zbrano brala :oops:

 4. sadie007 komentira:

  trobentica: od tebe lohk sam stebelce ostane, pa se ti vseen pustim neomejeno objemat :oops:

  lordwales: mhm … čaki … dnes popoldne … thunderstorms :cool:

  irenca: jst sem bla zarad tistga od roja komarjev naprej cel večer čist nezbrana :lol:

 5. tejkla komentira:

  prou užitek te je brat,ne glede na razpoloženje. :)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.