V svojih sanjah

… te vidim in gledam in se voziva in kadiva in ceste ni nikoli konec.

Anyway … Včeri sem gledala film From Dusk till Dawn in itak, da mi je strl srce zjebani Mercury Cougar 1968, s katerim se na začetku filma po sanjsko ravni cesti prevažata takrat še smešno mlada Tarantino in Clooney (no, med drugim igrata tudi seksi Juliette Lewis in Harvey Keitel).

Filma sicer nisem uspela pogledat do konca, ker je začel neki zajebavat, ampak lahko rečem, da me je, kolikor sem ga uspela videt, precej potešil. Mislm seveda na svojo zdaj že nekoliko predvidljivo ‘i just can’t get enuff’ lakoto po Tarantinu in krvi in musclecarjih in ravni in prašni in neverending cesti, ki obljublja, na koncu si pa ti tisti (in edini), ki daš. Za eno tako soft zlorabo gre pravzaprav.

Slikca original avta iz filma je sicer prevelika za semle, tko da naj zgornja ‘kopija’ vsaj za silo odtehta slince, ki so pritekle meni in vam.
Verjamem, da je film zelo znan in da ste vsi že gledali drugi del (menda obstaja) in da sem jst soooo last year, ker sem ga odkrila šele včeraj, ampak saj veste, da nisem glih filmofil in pride pač dan, ko se začudim nad muvijem iz leta 1996 in zame je prvič. Naj kar traja ta moja otroška naivnost, naj kar traja. Mijav. :cool:

 • Share/Bookmark

6 odgovorov to “V svojih sanjah”

 1. Pris komentira:

  From dusk till dawn. ;)

  Obstaja tudi tretji del.

  Ti pa zavidam prvo gledanje. Posebna izkušnja, ki se – kako nesramno – zgodi le enkrat. Vse do skleroze. :)

 2. sadie007 komentira:

  o, hvala, sem popravila … kaj?? tretji del?? u jebela, ta bo pri meni prišel na vrsto čez dvajset let … :lol:

 3. Pris komentira:

  Ne skrbi, nadaljevanji ne dosežeta originala, Tarantino in Rodriguez pa sodelujeta zgolj kot producenta. Edini lik, ki je v vseh treh delih, je barman Razor Charlie (Danny Trejo).

 4. seamus komentira:

  Kaj pa El Mariachi? Ta je iz leta 1992 ;)

 5. sadie007 komentira:

  Pris: hvala za tolažbo :D … sem pa tud jst že pred začetkom film rekla – matr, klele notr bo zihr Trejo … in – voila! :lol:

  seamus: :P

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.