Dolgi koraki in dolgi kraki

Ne morem si kaj, da ne bi zavzdihnila – joj, kako lep vikend je bil, kljub neprespani noči. Počasi se vračamo v stare tire, sicer številčno okrepljeni, počasi se bo urnik očitno malo ustalil in po prvih začetnih kratkih sprehodih smo šli včeraj do M. na obisk, potem pa na dve uri dolgo vandranje. In ta lepa dolgonoga tamala se je junaško držala, ko sta šla mama in ata na prvo romantično kosilo v troje v Mkdonaldsa, nazaj grede pa sva si privoščila še take away kofi, ki ni bil sicer nič v primerjavi s starbucksom, mi je pa prijetno ogrel roke in počutila sem se kot da je ves svet moj.

Danes zjutraj sem šla z mami v šoping kot nekoč, ko še ni bilo otroka. Je sicer res, da sem v eni uri kupila pet puloverčkov in en hud zimski plašč in šla še na kavo, ampak saj tako na hitro sem nakupovala že prej, ker ne hodim rada po štacunah in ker mi je pomerjanje cunj prej safr kot užitek. In potem najdem pulover, ki mi je prav in ga vzamem v vseh možnih barvah in vzorcih. :oops:

Medtem se je doma samo (=šefe) posesalo stanovanje, oprala se je žehta in zamenjala se je posteljnina. In potem smo šli ob Ljubljanico sedet na sonce in na čaj, nazaj grede pa po ta dolgi poti čez Tromostovje in Prule domov na filane paprike, ki so bile dobre kot še nikoli. Ne glede na to, da so dnevi čedalje krajši in je zato kakšen tudi malo depresiven in čeprav me sivina naredi otožno, je vozičkanje tudi v temi čist ok in komaj že čakam pisane lučke in sneg in snežaka, da mu bom naredila lulčka.

Z jutrišnjim dnem se konča očetovski porodniški dopust in zdaj bova veliko sami. In – ja, imam cmok v grlu.
Saj bo šlo, mami.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Dolgi koraki in dolgi kraki”

 1. irena komentira:

  vozičkanje :D

  in sej bo šlo, mami!

 2. šuši komentira:

  Normalno, da bo šlo ;)

  Filane paprike so zakon, prav tako romantična kosila v mekdonalcu, še bolj pa ta dolgi sprehodi.

 3. tejkla komentira:

  ful bo šlo.:)

 4. EnXeN komentira:

  brez cmoka, zdaj končno prihaja na vrsto faza druženja s prijateljicami … hehe :-P

 5. irenca komentira:

  Zdej se babji žur šele začne. :cool:

  Se smejem in rezgetam ter se navihano muzam, ko se mi zdi, da berem sebe:

  > Je sicer res, da sem v eni uri kupila pet puloverčkov in en hud zimski plašč in šla še na kavo, ampak saj tako na hitro sem nakupovala že prej, ker ne hodim rada po štacunah in ker mi je pomerjanje cunj prej safr kot užitek. In potem najdem pulover, ki mi je prav in ga vzamem v vseh možnih barvah in vzorcih. :oops:

  :cool:

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.