Kraljica

C’est dur dur d’être bébé. :D

 • Share/Bookmark

8 odgovorov to “Kraljica”

 1. troBENTica komentira:

  La Reine est tres jolie.

 2. irenca komentira:

  Lepa je! :) Mi bomo pa tudi meli mičkeno, mi pa tudi! :D Sem včeraj izvedela! No, moj bratec in njegova pupica, ne jst! :) Ampak bo pa to prvi dojenček od koga od nas treh, tko da skačem do stropa, ker booooom tetaaaa in bom pazla ta mičkeno, ko bosta onadva na koncerte hodila in bom kuhala in bo jooooj kako fino! :D Sem tako vesela, da so se v sekundi izničile vse slabe in oh in sploh blesave stvari zadnjih tednov! :D Ah in oh! Joooj, ma sem res vesela! :D Yay! :lol:

 3. sadie007 komentira:

  trobentica: merci beaucoup :*

  irenca: čestitke, tetka :) jst sem sicer tazadnja od nas treh … sem bila tud prej dvakrat tetka … pa je fajn, k ti bratje pol (končno) lohk kej pametnega svetujejo :cool:

 4. irenca komentira:

  Jah, jst sem tud tazadnja, tko me bosta najprej sestrca pa brat morala navadit, kako držat te štruce male, da ti ne padejo po tleh, pa kako se jim plenice menja in kako ne bruhat, ko te pobruhajo :mrgreen: Ma vseen pa vem, da bo ogromno smeha in ogromno tolko enih lepih stvari, da se bom jst cmera cmerasta skoz mal cmizdila z nasmehom na obrazu ;) In pol bo en dan, ko bom tud jst mela te čudaške in hecne male ljudi, ki nit hodit ne znajo normalno… :D ;)

  Me je spomladi, ko sta se poročila tko mal stiskalo, ko sem vidla unga cigota s katerim sem se podila okrog hiše in si razbijala kolena, celga oblečenga in lepga in nikoli bolj moškega…in sem se spraševala kdaj je vse to šlo mimo, kdaj je moj bratec z aparatom v ustih zrastu v tako lepga in fajnega tipa, kdaj je sploh odrastu…in pismo, zdej bo pa ta šmrkavc kar še fotr! :) Evo, spet se cmerim. Matr, sem jest ena opica patetična. :) Mah, kje je pir? :mrgreen:

 5. sadie007 komentira:

  irenca: super si tole napisala … isto je blo men, k sem bla lani priča obema bratoma … madonca, sem si rekla, kako sta se razvila … pa taka mini blond skravžlana angelčka sta bla, k sem ju skos pazila … zdej pa onadva pazita name :cool:

 6. cyco komentira:

  why she so serious?

 7. sadie007 komentira:

  ljukc: sevede, to je ena resna dama :cool:

  (sicer se je pa včeraj prvič konkretno zasmejala in mi – itak – strla srce)

 8. MihaHa komentira:

  Ce n’est pas dur d’etre la mere jolie j’espere.

  Je vous embrasse!

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.