Love me

Pozornost. Recimo tale orhideja, ki je, žal, odrezana vejica. Prelepa je. Imela bi celo v teglcu, ampak pri meni itak ne preživi kaj dosti dlje od šopka.

Piškoti. Sem se včeraj malo pocrkljala. Sem si v Maxiju že dolgo ogledovala tele piškote. Dražji so, ampak vabljivi. In pregrešno dobri. In samo deset jih je. Si kar predstavljam, kako jih v neki majhni družinski piškotkarni izdelujejo mama, v karirastem predpasniku, ata z brki, okrog pa se podi en kup smrkovcev, umazanih okrog ust od marmelade. Piškoti z družinsko tradicijo so to. Po mojem. Res so odlični.

Malenkosti. Zame velike kot cel svet.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “Love me”

 1. troBENTica komentira:

  Romantik :smile: Vzameš mene in me trgaš, pa bo: love me, love me not. Rastlinje pri meni kriči že na vhodu, ker ve, da bo kratka življenjska doba :lol: Me bolj gane, da imaš dvojčka na plakatu…

 2. sadie007 komentira:

  trobentica: tebe vzamem in te božam :oops: ja, dvojčka sta … en star plakat iz romantičnega vandranja po Amsterdamu … zdej majo pa že istga tud v Lesnini :shock:

  EnXeN: aaaaaa, tega nisem hotla vedet!!! :P

 3. irena komentira:

  mmm, cookies …

 4. kalbo komentira:

  Kar pogumno z orhidejo, ker moji ženi cvetijo k pr norcih tri, pa je rekla ob tem, ko je dobila prvo v dar enako kot ti.

  Cvetličarka, ki mi je prodala drugo orhidejo moje žene mi je pa rekla, ko sem omenil kako po čudežu prva cveti, da je orhideja itak plevel in da raste povsod, če je le ne zalivaš preveč. Paše ji pa jutranje sonce, zato jo postavi na tisto okno, ki je zjutraj obsijano s soncem.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.