Neresna mama in njen mali pisani svet?

Če to, da si kupim pink plišaste kratke hlačke, absolutno bolne basce (menda so uradno aladinke), turkizno torbico z zlato ketnco, olstarke, si pripnem strebrnega metuljčka v lase, pomeni, da sem neresna – so be it! Men se zdi, da sem prav solidna mama.
Mislm, da ni nič narobe s tem, če je ‘moj’ svet pisan, ker moj svet je nasmejan (ok, razen, ko se tamala uči z žlico jest) in v barvah in nima kislega ksihta. Mislm, da to ne pomeni, da ne znam vzgajat, ker je moja punčka eden najbolj pridnih otrok in pogumno si upam rečt, da odrašča v zdravem in srečnem okolju. :cool:
Tko da – resne mame v črnih hlačah in z dolgimi obrazi … Jst komi čakam popoldne, da dam gor basce in kavbojski klobuk in peljem Biži na igrišče, pa ve?
Ja.
 • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Neresna mama in njen mali pisani svet?”

 1. akvarij komentira:

  O ja, o ja!
  Priznam, malo sem zapeta in se težko tako sprostim v javnosti, da norim z otrokoma okoli, a kdaj mi uspe in takrat smo tako veseli in se smejemo, smejemo, smejemo…

  Sicer ne vem niti kaj so basce, niti kaj aladinke, so mi pa všeč mladostno oblečene mamice… in tako zelo všeč mi je, ko greva z mojo “skorajnajstnico” po nakupih in imava podoben okus… in si kupiva kaj podobnega….

 2. sadie007 komentira:

  bravo! jst tud komi čakam, da bova šli z mojo skupaj v šoping … no, če bo po meni, je to sicer ne bo preveč zanimalo, ampak na kavico pa – srčno upam – da bova redno hodili in čvekali v nedogled :) )

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.