Vesele nogice

Kakšen takle dan prav paše, ki si ga lohk brez slabe vesti prikrojim malo po svoje, malo prej grem domov, pa po opravkih, pa k mami na kofe, po Bižiko v varstvo, popoldne pa ven, na sonce in zvečer k pedikerju, je že čas, da se v miru naslonim nazaj in da so, ko se odslonim nazaj naprej, moja stopalca kot je treba in ready za havaianke. :D

Še prej pa čakam in mora pridet danes ena pošiljka iz daljnih krajev in močno upam, da mi bo kaj prav. Teli nakupi iz naslanjača so sicer luksuz in vrhunec udobja, je pa tudi nekaj adrenalina vedno zraven, kako bo. Nazadnje sem si takole naročila hude sandalce Lole Cruz iz seksi Španije, ki so mi kot uliti, čeprav niti v sanjah ne znam hodit v njih. Jih pa gledam, vsak dan, in srce mi igra zraven. Včasih rabm tud to. Sam gledat in poslušat melodijo srca. Al pa seksi sandalov. Ja.

Veselim se že morja, letos po dooooolgem času spet štirinajst dni v kosu, prav bolno sem si želela tega, da se res nažrem vsega tam, dopustniškega lenarjenja in pivca in sonca in miru. Želim si it in se vrnit šele, ko si bom res želela. Ne, ko bo najbolj luštno. Želim si dovolj časa, da moj nos in hrbet postaneta pegasta, da spet pride na plano pega na ustnici, ki se pojavi šele po desetih dneh na soncu. Takrat bom šele res vedela, da počivam.

Do konca junija, ko pride ta čas, pa imam še precej zoprnih opravkov, predvsem okrog dohtarjev - zarad Bižikinega stopalca, morfologije in Billyja, zobarja – mojega in njenega prvič in kardiologa. Zdravnika za moje srce. In potem, ko bo vse že za nami, bo v resnici še vse pred nami.

Naj se začne poletje. Mislm, da je že čas, da gremo v šlapcah na pivo.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Vesele nogice”

  1. chef komentira:

    V šlapah pa z biciklom.

  2. seamus komentira:

    @chef -sam pazi da te kamion ne povoz!

    @sadie – jeah morje. Tud mi gremo letos za 14 dni. In nima veze, če Moste ne ratajo zalaufat svojih MW do začetk juilja! In upamo, da bo letos toplo morje, ker lansko leto je šla Zoja samo ene dvakrat pošteno v vodo.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.