Trust-less

Ma jst bi ta hip tko rabila kaj več kot samo besede.

Kej lepga.

Kako se povrne zaupanje?

 • Share/Bookmark

8 odgovorov to “Trust-less”

 1. Orhideja komentira:

  ne vem. tudi jaz bi potrebovala več kot samo besede, ker se vedno izkažejo za prazne in lažne obljube.

  ma ja to je življenje kao :roll:

 2. nomercy komentira:

  objemčka pa cmoka 007 :)

  zaupanje se ne povrne – navaditi se moraš živeti na svojih tačkah in verjetju v sebe :P
  pa predno reagiraš preštej vsaj do 100 :)

 3. rozica komentira:

  Zaupanje se povrne. Vendar je zato potrebno veliko časa in še več dejanj, ki vračajo zaupanje. Rekla bi, dvigni glavo, pojdi naprej, saj vse mine… Kar je vse res, vendar še sama plavam do vratu v dreku, tako da… veljajo te besede tudi zame. Vsekakor pa, karkoli je že, nisi sama. Nikoli.

 4. coldhardbitch komentira:

  Mislim, da ni odvisno od časa in števila šopkov pa tovrstnega dokazovanja. Men se zdi, da je pri zaupanju (pa tud na sploh pri ljubezni) ključna odločitev. Da se odločiš, da boš spet zaupal … In potem zaupaš. Ker če čakaš na obljube in dejanja, ki bi te pomirila, ne boš nikol mirna. Res da besede niso dost, ampak tud dejanja niso. Tist, kar je v teb, da si želiš odnosa in s tem tud (spet) zaupanja, to šteje. Ane.

 5. flajer komentira:

  Ja sejdi, kuga je pa tebe spet doletel?

 6. rozica komentira:

  Ne ne, nisem imela v mislih rožic in večerjic in ostalih osladnosti. V mislih sem imela drobne pozornosti (nematerialne), izkazovanja predanosti in verjetno obžalovanja dejanja, zaradi katerega je zaupanje izgubljeno. Jaz mislim, da vse to pomaga pri odločitvi. Reakcija na akcijo. Vsekakor pa se strinjam s tabo, coldhardbitch, da se mora človk odločit. Bo al ne bo spet zaupal. In, da, predno se dokončno odločiš, Sadie, le preštej do 100 ali več.

 7. aisha3012 komentira:

  hej!

  že zelo dolgo te berem… in si mi zeeeelo všeč… ena redkih, oz. celo edina, katere berem blog,… do sedaj sem velikokrat želela kaj napisati, pa na koncu vseeno nisem… zdaj pa bom… čeprav je morda najbolj morbidna tema, ki sem si jih lahko izbrala, izmed vseh pozitivnih, ki si jih zapisala. al’ jebat ga, that’s the way life goes ;)

  povrniti zaupanje? ko boš našla recept, bi ti bila ful hvaležna, če mi ga posreduješ!! sem mamica 6 mesečne punčke, ki je izgubila zaupanje v to, kar bi mi moralo v teh trenutkih najbolj stati ob strani… ne vem, v kaj si ti izgubila zaupanje, vendar meni izkušnje pravijo, da osel gre samo enkrat na led, jaz pa večkrat, in celo zaporedoma… no, lepega dne sem rekla, da je dovolj… upam, da boš ti povrnila “vero” v to, kar te je razočaralo, če pa ne boš, pa tud ok, že mora biti tako! ;) vedno nas nekaj takega nauči nekaj o drugih, predvsem pa o sebi… to be a bigger person… in če nekdo izda tvoje zaupanje, ga gotovo ni vreden…

  drugače pa ostani to spontano in odkrito dekle, ki tako dobro piše… in veeeeeeliko sreče, cartanja in veselih trenutkov z minijem, biži in šefetom! morate bit pa zares luštna družinica! porod pa – saj veš, čim lepši in čimkrajši! ;)

 8. sadie007 komentira:

  aisha :*

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.