Sreda, jst pa že utrujena

Eden tistih dnevov je, ko sem neprespana in izmozgana ko hudič, pa ravno danes mi po doooolgem času ni uspelo dat obeh otročkov naenkrat spat. Pa tako bi se prileglo malo pospat al pa vsaj uležt se. Bom že, še vedno sem. Bom pa kaj napisala, ane.

Prelep vikend je za nami. Šli smo na poroko šefetovega najboljšega prijatla in se imeli fajn. Imela sem tremo, it s tamalimi in kako bo, ampak sta bila zelo pridna. Po dolgih mesecih razvlečenih trenirk sem se zbasala v seksi pajaca in si dala v lase veliko rožo. Smo pa šli prej domov in šefe je šel potem nazaj še malo popraznovat, drugače žal letos še ni šlo.
V nedeljo pa rojstni dan enega izmed Bižikinih nečakov. Madonca, je bilo luštno. Štirje luštni blond fantki in moja dva smrkavčka. Pridni otročki, ki jih je bila polna dnevna soba, torta, razburjenje na malih obrazkih, ker je bilo toliko igrač, v miru spito pivo. Vsega po malem. Ja, taki so zdaj naši ‘žuri’.

Zdaj gremo dalje. Počasi sem se okorajžila in šla z obema ven. Malo je kriza, ker tamala rada hodi in me skos skrbi, kam bo zajadrala, ampak se bom navadila. Hvalabogu za tole našo varuško, ki bo šla kdaj z nami, za čez poletje se bom pa tudi zmenila, da ju bo oba vzela kakšen dan za par urc, da se malo navadijo, meni bo pa tudi dobro delo malo prostega časa za šoping al pa kakšen obisk. Tamali zdaj že šalta na hrano, počasi opuščamo joške, edino ponoči je še kriza. Skos se zbuja, premetava, cvili. Niti ni lačen, ampak tako nemirno spi in ko se zaplete v odejco ali svojo mucico, se razjezi in začne sitnarit. Posledično nisem spala v kosu dve uri že celo večnost. Imam podočnjake, kakšen dan se že zbudim sitna, pa se potem trudim sestavit se, kakšen dan sem boljše. Spat hodim s kurami, pogrešam miren večerni čvek s šefetom, pa ne gre. Spat grem in ugasnem, preden rečem britva. Tolk o meni kot o zabavni ženi. :( Včeraj je bilo zvečer treba še Bižiko prav basat spat. Še nikoli se ni zgodilo, da bi iz postelje prišla nazaj v dnevno. In je. Štirikrat!

Malo tudi že delamo plane za poletje in gruntamo, kam bi šli. Radi bi bazen, apartma, da se da kaj na hitro skuhat in da imamo dve ločeni spalnici. Rada bi fajn plažo, ker tamali se že orng plazi. Rada bi tud mivko za potičke in kanglice in lopatko. Rada bi lep balkon ali teraso. Sej vem, preveč želja, pa eno sranje od ponudb. Komaj čakam – in upam, da se drugo le to res odpravimo Grčijo. Ali pa Španijo, Kanarske in kaj podobnega. Za svoj denar vsaj kaj dobiš, hrana je itak odlična, plaže pa tud. Potrudijo se, znajo se it turizem in prijazni so do otrok. Tako kot smučarija v Avstriji ali Italiji. Čist neki druzga kot pri nas. No, pa ne bom jadala.

Zdravi smo, kar solidno se rihtamo. Seveda tud pri nas ne gre brez cufanja za igrače, brez trme, brez pregovarjanja, ko je to najmanj primerno. Včasih se prav zabremzam, da orng ne zaropotam. Včasih tud kej zagrozim in se sama sebi zdim prav smešna. Recimo: če ne boš pridna, bom hiško zapakirala nazaj v škatlo in jo bo poštar odnesel nazaj. Jao, kaj se je izcimilo iz mene. Ena huda mama. Hahaha :)

Nestrpno čakam poletja, ko bova šla mogoče končno že lahko sama na kakšno večerjo, mojo najljubšo oštarijo so ravno lepo prenovili. Rada bi … Rada bi enkrat spet v miru spila pivce in rekla, da imam rada. Kmalu.

… no medtem je pa tamali tudi zaspal in sem šla še jst oddremat eno kitico …

 • Share/Bookmark

4 odgovorov to “Sreda, jst pa že utrujena”

 1. NoMercy komentira:

  ne skrbi
  ko boš na “Žalah” se boš lahko do neskončnosti izležavala :)

 2. ponosnamamica komentira:

  Prav fajn te je brat, tko da se kar večkrat javi :-) . Je pa naporno z 2, verjamem. Mi oktobra pričakujemo drugega in bomo vidl kakšen šok bo :-) . Upam na najbolje in da ne začne lulat v hlače in se nahat sam oblačit (bo 3 leta star :-) ).

 3. vinja komentira:

  Sadie, ko si omenila, da planirate dopust, sem se spomnila tvojih sočnih zapisov iz lanskega leta, ki so mi delali skomine že takrat, zdaj pa sem čist obupana, ker tudi jaz ne najdem “prfect” apartmaja. Če ti ni odveč te lepo prosim za naslov tistega, kjer ste lani preživeli dopust. Ti bom zelo hvaležna, ker tole brskanje po netu me počasi ubija. Če se odločiš deliti info mi jo prosim posreduj na mail Knedlicka1@yahoo.com. Hvala!

  Res je luštno brat vse , tut kadar jadaš!

 4. sadie007 komentira:

  vinja, imaš mejl ;)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.