Plenice in joški

Vsako jutro, ko ostaneva sami in še malo poleživa tam do sedmih, dvignem roleto za tri prste in gledam ven v sivino, gledam oranžno luč falične oblike in po eni strani mi je kar fino, da mi v takih turobnih dnevih ni treba nikamor. Da ni treba v vlago in meglo in dež. In ko bo tamala že malo večja, bo pomlad in bova lažje šibali naokrog. Ko se ustali en ritem. Ker trenutno ga še ni, oziroma je zelo okviren. In si niti ne upam za kaj dlje kot za pol urce kam šibnit, ker se včasih prej zbudi in potem tuli ko sto hudirjev. Če ni takoj joške. Sej šefe pravi – komot jo jst zrihtam, sam joške pa nimam … :oops:

Pridejo dnevi, ja, ko se mi zazdi, da je vse skupaj ena sama ‘plenice zamenjat in joške ven’ rutina in takrat sem malo otožna. Ampak se kuliram, da bo kmalu boljše, da bo kmalu kakšen fitback, da bo kmalu hranjenje namesto na dve na tri ali pa na štiri ure, da bo Biži kmalu večja in da se ne bom več počutila tako nemočne. Da si bom dala kavbojski klobuk na glavo in bova šli ven. Futrat race.

Sicer pa lepo rastemo in se redimo. Ona, ne jaz. Jaz kar kopnim … Tamala pa pridno pridobiva težo in polne ličke in ima lepe tanke noge in kilerske učke. Res jo je veselje pogledat. Res je veselje pogledat, kaj si (sva) naredil(-a). Eno tako mini bitjece, ki zaspi med nama in sanja čisto svoje strašne sanje. Medtem ko tvoja roka zatava na mojo stran in me najde in včasih jst najdem tebe in se brez besed primeva za roke in se tako drživa celo večnost.

Kako ste pa vi kaj, golobčki moji? :D

 • Share/Bookmark

10 odgovorov to “Plenice in joški”

 1. tejkla komentira:

  se mi je kar zarosilo ke v oči.in kar je narlepše pr vsej tej tekmi , je to, da nikol ne mine in je sam še lepš in lepš.tud ljubezen raste,čeprou se ti zdi, da je že zdej narvečja. :)

 2. irena komentira:

  golobčki tvoji smo na sivo jutro čist razneženi zarad tebe. :oops:

 3. anna komentira:

  jaz sicer ne vem, če sem globica :mrgreen: ampak brat o tem je prav blagodejno!
  vse bo ok….itak ;)
  novih vlog se je treba navadit step by step. in to, da lahko z bebo počneš kar ti je volja, je še kako čudovito… :D pol, ko se ti bo začel izmikat, divjat po sobah, raziskovat…pripravljaj se na to hehe Tedaj boš rabla naostrene senzorje in energijo.
  UŽIVAJ v teh trenutkih na polno, carici sta :cool:

  p.s.: pišem pa tako, kot da sem sama že dala na svet bitjece :mrgreen:

 4. anna komentira:

  ta MRGREEN ne prime – Zelenko je :)

 5. chef komentira:

  Jaz sem tečen ko šus.

  Saj bi rekel, da bi se vrnil kakšnih 25 let in pol v preteklost, ampak ne bi mogel prenašat, da bi bil kar naprej posran :)

  Pridne bodite!

 6. slikca komentira:

  fajn smo…ker te spet beremo, ker vemo da vam je toplo pr srcu, ker vemo da vam je lepo, ker vemo da še kdo drug zna jemat življenje s pozitivne strani in se met lepo sam zase :D

  lih učeri sem bla pri prijateljici…njena štručka se že smeje…matr kak občutek je to…kocine kar pokonc stojijo :D

 7. seamus komentira:

  Sj mi mamo po treh mescih še kar dojenje tud na dve tri ure. Sam ni panike, je postalo rutina :D , sploh ponoč je skor samopostrežno ;)

 8. irenca komentira:

  Ma dej dej Sejdi, ti mene zmer skor do joka spraviš. To ni nobeni stvari podobno več. Kot tudi ne tvoje sekiranje. Kot si rekla, a veš kako je fino, da ti ni treba 18 ur na dan bit u laufanju na take dneve, brezvezne, deževne, turobne?! Zdej si s tamičkeno in zdej loh izkoristiš cajt samo za njo in ko pančka za tvoje bukvice in za vse tiste filme, ki jih pogledaš 5 let za drugimi… Pa piiiiišeš looooh tud bloooog, ane, ane, ane in pol ti bomo mi na zadnje vprašanje zmer odgovorili, da smo cmeravo, ma fino.

  Smo fino. :)

  Redite se in kopnite! Amen.

 9. flajer komentira:

  jst sem pršou samo do jošk …

 10. troBENTica komentira:

  Kje se da dobit oranžne luči falične oblike, da jih namontiramo še na našem koncu, potem pa j**eš spanje :lol: ?! Pa kavbojski klobuk + joški…matr, si se vrgla po Quentinu :smile: Aja, dej lupčka little miss Bond naslednjič, ko bo šla surfat med rjuhe!

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.