Nočem bit ti

Vem, da me bereš in da ti grem na živce. Vem tud, da si ne moreš pomagat in da te to jezi. Vem, da me ne preneseš, sploh pa ne preneseš tega, da mi gre trenutno fajn, zelo fajn. Sem ti samo hotla povedat, da jst na tej strani se smejem. Ne tebi konkretno, ker zate mi je žal, ampak celotni situaciji. Smejem se temu, da me nekdo ne mara, pa se vseeno dan za dnem futra z mano. Od vsega najprej, ko zjutraj prižge pc, skoči semle. Najbolj od vsega si želi izvedet – kako žalostno – kako sem JAZ preživela dan, vikend, vse. Saj res – kako sem sploh preživela. Kako, ko pa je tako fino slabo kazalo? Ti je srce igralo, ane. Je bila privoščljivost, vsaj malo, ko me je bolelo srce, ane?

Ti pošiljam še malo futra, ti sporočam, da se fajn držimo. Sicer malo spimo, ampak smo ok. Tamala je lepa in zdrava in živahna in veselje jo je pogledat. Tebi pa preveč težko rečt vsaj – čestitam. S stisnjenimi zobmi si želiš, da bi šlo nekaj narobe. Nekaj, karkoli. Samo naj me že nekaj zjebe, ane. Sam ti povem, da lohk pride karkoli, pa se bom znajdla. In ne mislm nič jamrat, ker mi je lepo.

Tko da – dej me no že počasi pozabit. Odmislit. Naj ne bom več prva stvar, ko prižgeš pc. Naj bom druga. Ne trudi se me dohitevat, brezveze. Najini življenji sta preveč različni, worlds apart, da bi ju lahko primerjali. Niti v sanjah ne. In jst sem čist preveč samosvoja, da bi hotla bit ti.

So long.

  

 • Share/Bookmark

8 odgovorov to “Nočem bit ti”

 1. korenc komentira:

  Ljudje so tvoje ogledalo Sadie_007. ;)

 2. korenc komentira:

  Veliko, veliko žalosti in jeze za žensko, ki se prvič srečuje z materinstvom. Žalosten zapis. Spodaj slika prelepega otročička zgoraj pa napis “FUCK OFF”. Ne lep pogled. :(

  Pusti, ne trudi se dokazati, prerasti, tvoja sreča je pomembna zate in ne za druge, ko to dojameš je lažje živeti.
  Zakaj je sploh važno kaj si nekdo misli? Pomisli, morda ga potihem občuduješ? Ti bi veliko pomenilo, če bi ga prepričala?

  Pa razmisli o zgoraj napisanem. Preberi to objavo v prvi osebi pa boš dojela kaj se ti dogaja.

  Srečno Sadie Bond,
  vse je kemija saj veš.

 3. irenca komentira:

  Sejdi, zihr gre za babo ne? :mrgreen: Sam babe so loh take opice, dečki nkol! :mrgreen:

  > Veliko, veliko žalosti in jeze za žensko, ki se prvič srečuje z materinstvom. Žalosten zapis. Spodaj slika prelepega otročička zgoraj pa napis “FUCK OFF”. Ne lep pogled.

  Obračam glavo in obračam oči ter se z vsem mojim primorskim temperamentom poskušam držat nazaj, da nč ne napišem. Bi bil “ne lep pogled”… :roll:

 4. sadie007 komentira:

  korenc: you don’t know me …

  irenca: you know me ;)

 5. teoo komentira:

  Joj, meni je pa tako fajn, da kliknem na hiško in pridem na tvojo stran :)

 6. Jazzy komentira:

  korenc po tej analizi sem skoraj prepričana, da sejdike ne poznaš… če jo pa, si pa zelo slab opazovalec in ocenjevalec… ;)

 7. korenc komentira:

  No pospravi joško za minutko. :)

  Vem pa, da je to licemersko in posrano.
  Sooči se s to osebo in ji povej vse v obraz. Saj si vendar boljša? ;)
  Ne, to bi bilo pretežko, kajne, ne maraš naprezanja. ;) Vzela si si čas, da si namenila Celo Objavo tej osebi, v obraz mu pa ne bi poslala par krepkih! Objava na blogu, veliko sranje. :lol: :LOL: Brez jajc si Sadie Bond, vsega te je strah, v nič nisi prepričana, ne bi porinila rokice v ogenj kajne, še za spol ne?! :lol: Ista si, kot ta osebek, ki te živcira, pravzaprav se gnusiš sama sebi, ker sama čutiš to kar pišeš v resnici zanj. Grize te, vse v povezavi z njimi te grize in ne veš kako se tega rešit.
  Tisti tam pa, celo življenje te bo žejno čez vodo vozil, ker si nemočna, da bi pravi čas spremenila smer.

  Good luck Bondy.
  How does this feel.

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.