Gospe z dekliškimi priimki

Včeraj smo se po dolgem času dobile z babami. Mislm, je pa trajalo, ane, nazadnje so bile tukaj en dan, preden sem šla rodit. Ampak tale zima z boleznimi ni prizanašala nobeni izmed nas. Sicer tudi včeraj nismo bile v polni postavi, J. namreč dela magisterij iz matematke in ima popoldne predavanja, B. pa je en teden pred rokom in je že širša kot daljša in ne more več za volan in je bila tudi opravičljiva.

So me nafilale s pozitivno energijo, moje babe. Smo se narežale, smo obujale spomine, smo bentile čez neprespane noči (zdaj bo že četrta izmed nas mamica), Niki pa se je tudi odlično (in nadvse pomembno) držala, ko je Z. v visokih petkah in svetleči kiklci na njej trenirala handling. Smo ugotavljale, madonca, mame smo že – mojbog, a sem mamasto videt, je rekla tavelika M., smo se režale, kako smo se skupaj drenjale po šotorih v Bovcu, smo opogumljale druga drugo in si govorile – saj bo, mačka, saj bo. Je omenila naša flower-power Bella, da se za nedoločen čas selita v Piran, ker ju landlord tu meče ven, Piran sem vedno oboževala, je zinila. Lepo bo na morju. Pa boš tudi še kaj naša?

Moram rečt, da kljub temu da sem jih že skoraj skenslala, ker sem ponovno dobila vročino in vse to (ja, kar ne morem se izkopat iz tega prehlada), sem vesela, da jih nisem. Sem vesela, da sem vzela lekadol, šla pod tuš, si nadela frišno trenirko in jih vzela k sebi in se načvekala in danes – danes nimam več vročine in se odlično počutim.

Naslednji dojenček, ki ga bo treba zalit, prihaja 1.3. Zdej smo že kar velika družbica in komaj čakamo poletje, ko se bo dalo sedet zunaj in bomo kompletne. Včasih same, včasih z malimi cvileži. Važno je, da bomo. Se je glih zadnjič režala Z., kako jo je ogovarjal en mulc, pa mu je rekla, lej dečko, doma mam dve leti staro punčko in zdele grem delat kašico. Hecno, kako čas beži. In kako je enkrat vmes iz nas, gimnazijskih smrkelj, naredil gospe. :lol:

 • Share/Bookmark

4 odgovorov to “Gospe z dekliškimi priimki”

 1. chef komentira:

  In potem boste, vaša druščina, tako kot ena mama, ki se je razburjala, ker jih, petih mam s petnajstimi otroki, niso spustili v slaščičarno :lol:

 2. sadie007 komentira:

  šefe: ne bo tko hudo – ena noče otrok, ena ima rada punce, ena se je že zdej odločila, da bo imela samo enega otročka …. ostale tri pa dvomim, da jih bomo toliko ‘naredile’ :lol:

 3. chef komentira:

  Ziher je samo tista, ki ima rada punce! Pa še tista ne sme spoznat kerlca mojega kova, haha.

 4. potnik komentira:

  Ja, kje pa so gospodje? A sam delajo? :)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.